Wednesday, March 31, 2010

Chapter 2 page 40 - more goal updates

Hello my millions of readers! I certainly hope you are loving the weather and having some positive outcomes from your resolve to achieve your weekly goals. I'm cheering you on. I wanted to give you another update on my week's progress. I'm quite certain that this doesn't make for very interesting reading (and for that I apologize) - but this is a necessity for me to be accountable.

My goals for this week:

1.) Attend aerobic class on Monday and Tuesday.
MONDAYS CLASS WAS CANCELED, BUT RESCHEDULED FOR WEDNESDAY SO I WENT TO IT TONIGHT (SO THAT COUNTS RIGHT????). I DID GO TO AEROBICS CLASS ON TUESDAY AS WELL SO THIS MAKES IT 100% ACHIEVED FOR THIS WEEK - WOO HOOO! IT'S BEEN AWHILE SINCE I CAN SAY I DID 100% ON A WEEKLY GOAL - YEAH, GO ME!

2.) Go to the gym on Wednesday and Friday.
ALTHOUGH I DID NOT WANT TO - I DID GO TO THE GYM TODAY, BUT I ONLY DID HALF OF THE WORKOUT - DOESN'T THAT COUNT? I RAN SHORT OF TIME AND COULDN'T GET THE FULL 2 CIRCUITS AROUND. FRIDAY MIGHT BE A CHALLENGE. I DIDN'T KNOW THE GYM WAS CLOSING AT NOON (SHOULD HAVE GUESS THAT) AND I HAVE TO HAVE MY CAR SERVICED EARLY AND IN FW. I DON'T WANT TO FAIL AT THIS GOAL SO . . . I'LL THINK ABOUT ALTERNATIVE OPTIONS AND GET BACK TO YOU ALL.

3.) Participate in Spring Into Training on Tuesday.
MISSION ACCOMPLISHED!!! I WROTE MORE ABOUT THIS LAST NIGHT IN BLOG PAGE 38

4.) Using the week's menu I created and grocery shopped for today, be mindful of my portion size.
SO FAR, WE'VE STUCK WITH THE MENU I HAVE PLANNED OUT WHICH IS AWESOMELY FANTASTIC NEWS. I STILL EAT WAY WAY WAY WAY WAY MORE THAN I SHOULD AND REALLY NEED TO REIGN THAT IN. OBVIOUSLY I'M STRUGGLING WITH PUSHING AWAY FROM THE TABLE SO . . . . I'M GOING TO CONTINUE TO HAVE BEING MINDFUL AS MY GOAL FOR THE NEXT FEW WEEKS.


CONTINUED SUCCESS WITH WHAT IT IS YOU ARE AIMING FOR!

No comments:

Post a Comment